Onze tattoo studio in Izegem

Licht, exclusief en geheel gericht op jouw tattoo ervaring

tattoo studio izegem hannon tattoos

Onze studio

Bij Hannon Tattoos Izegem komt kunst en persoonlijke aandacht samen. Onze shop is ruim, licht en warm ingericht en stelt je meteen op je gemak. Wij werken uitsluitend op afspraak, waardoor we de luxe hebben om elke klant persoonlijke aandacht te schenken tijdens 1 op 1 sessies. Bij onze tattoo studio in Izegem draait alles om jouw unieke ervaring, en we kijken ernaar uit om samen unieke en betekenisvolle ontwerpen te creƫren!

Het team in de studio

Kenny HANNON

Meet Kenny, een ervaren tattoo artist uit Roeselare, Belgiƫ. Kenny is al 10 jaar actief in het tattoovak en sinds 3 jaar eigenaar van Hannon Tatttoo Studio Izegem. Sinds zijn jeugd is Kenny gepassioneerd bezig met tekenen en creƫren, gedreven door zijn betrokkenheid bij de skatecultuur en bewondering voor graffiti en skateboard designs. Zodoende is hij in de tattoowereld terechtgekomen. Na het op papier zetten van ideeƫn voor vrienden, ontstond het idee dat hij zelf kon leren tatoeƫren.


Zijn specialisme ligt inmiddels binnen realisme en combineert schildereffecten en geometrische elementen. Naast tatoeƫren is Kenny actief in kunst en upcycling. Als gamer en film/serie fanaat brengt hij veelzijdigheid in zijn passies, terwijl hij ondertussen vastberaden streeft naar de top in zijn vakgebied.

Tina - VENUS.TT

Meet Tina, een gepassioneerde tattoo artist en een echte creatieveling. Naast het tatoeƫren is zij ook fibre artist. Tina is altijd al gefascineerd geweest door tattoos en haar liefde voor tekenen bracht haar uiteindelijk bij Kenny. Tina is in de leer geweest bij Kenny en sindsdien combineert Tina haar creatieve vaardigheden zoals tapijt maken en haken met tatoeƫren.

Klant reviews

"Prachtig werk"
Prachtig werk met fantastisch oog voor details!
tattoo studio izegem kenny hannon
Ceten Ding
"De max!"

De max!!! Gewoon binnen gaan en je word in de wereld van kunst opgenomen šŸ˜
tattoo studio izegem kenny hannon

Gino Dewaele

"Nooit teleurgesteld"

Nooit teleurgesteld. Geweldige kunst šŸ¤Ÿ

tattoo studio izegem kenny hannon
Kate Steen