De artiesten van Hannon tattoos

Bekijk wie ze zijn en wat voor tattoo stijlen ze zich in specialiseren

Kenny HANNON

Meet Kenny, een ervaren tattoo artist uit Roeselare, Belgiƫ. Kenny is al 10 jaar actief in het tattoovak en sinds 3 jaar eigenaar van Hannon Tatttoo Studio Izegem. Sinds zijn jeugd is Kenny gepassioneerd bezig met tekenen en creƫren, gedreven door zijn betrokkenheid bij de skatecultuur en bewondering voor graffiti en skateboard designs. Zodoende is hij in de tattoowereld terechtgekomen. Na het op papier zetten van ideeƫn voor vrienden, ontstond het idee dat hij zelf kon leren tatoeƫren.


Zijn specialisme ligt inmiddels binnen realisme en combineert schildereffecten en geometrische elementen. Naast tatoeƫren is Kenny actief in kunst en upcycling. Als gamer en film/serie fanaat brengt hij veelzijdigheid in zijn passies, terwijl hij ondertussen vastberaden streeft naar de top in zijn vakgebied.

Tina - VENUS.TT

Meet Tina, een gepassioneerde tattoo artist en een echte creatieveling. Naast het tatoeƫren is zij ook fibre artist. Tina is altijd al gefascineerd geweest door tattoos en haar liefde voor tekenen bracht haar uiteindelijk bij Kenny. Tina is in de leer geweest bij Kenny en sindsdien combineert Tina haar creatieve vaardigheden zoals tapijt maken en haken met tatoeƫren.

Klant reviews

"Prachtig werk!"

Prachtig werk!

tattoo studio izegem kenny hannon
Yoni Broucke
"Perfecte service en neemt alle tijd!"

Geweldig! Het ontwerp dat ik altijd wilde hebben. Uitstekend geplaatst, perfecte service en zelfs de tijd genomen om een tattoo extra te plaatsen voor de geboorte van ons tweede zoontje. Kwaliteit Ć©n een zeldzame uitmuntende service, ik kan alleen een 5/5 geven.

tattoo studio izegem kenny hannon
Kenny Gastmans
"Extreem goed"

Heel erg vriendelijk en extreem goed.

tattoo studio izegem kenny hannon
Davey Saver