tattoo studio izegem kenny hannon

HANNON TATTOOS KORTRIJK

Wij zijn specialisten in realisme tattoos, fine line ontwerpen en middeleeuwse etch tattoos. Ontdek onze kunst met op maat gemaakte tattoos in Kortrijk.

Ons tattoo team

kenny hannon eigenaar hannon tattoos izegem

Kenny Hannon

Kenny is sinds 3 jaar eigenaar van Hannon Tattoo en heeft inmiddels al 10 jaar ervaring in het tattoovak. Zijn specialisatie ligt binnen het realisme. Naast zijn artistieke vaardigheden is Kenny actief in verschillende kunstvormen, van schilderen tot het upcyclen van oude items. Hij geeft graag alles voor zijn passie en streeft hij ernaar de top te bereiken in zijn vak.
tina is tattoo artiest bij hannon tattoos izegem

V3nus_tt

Tina is tattoo artist en onderscheidt zich door prachtige Middeleeuwse etch tattoos. Als fibre artist met vaardigheden in het tapijtmaken en haken is ze een echte allround kunstenares. Met deze unieke combinatie komt Tina tot creaties waar tattoo art en fibre art samenkomen op een verrassende manier!

Over hannon tattoos KORTRIJK

Bij Hannon Tattoos Kortrijk ervaar je een gezellige, ruime en lichte shop wanneer je naar binnen loopt. Onze shop is ontworpen om je meteen op je gemak te laten voelen. De shop is gelegen in Izegem, op steenworp afstand van Kortrijk.


Jouw comfort staat bij ons op nummer 1. Bij Hannon Tattoos Kortrijk werken wij uitsluitend op afspraak, waardoor we de tijd kunnen nemen voor 1 op 1 contact. Wij zien je graag in onze tattoo studio om met jouw het perfecte ontwerp te creëren!

Klant reviews

"Een echt kunstenaar"
Professionele studio met een zeer aangename en ontspannen sfeer. Kenny is bovendien een super sympathieke kerel met een vlotte babbel. Een echt kunstenaar, niet alleen met de naald, maar ook met het penseel!
tattoo studio izegem kenny hannon
Caty Hespel
"Heel aangename professionele persoon"
Heel aangename professionele persoon, echt kunstwerken die hij maakt (zowel Tattoos als zijn Fine-Arts).  Top !
tattoo studio izegem kenny hannon
COD
"Perfecte service en neemt alle tijd!"

Geweldig! Het ontwerp dat ik altijd wilde hebben. Uitstekend geplaatst, perfecte service en zelfs de tijd genomen om een tattoo extra te plaatsen voor de geboorte van ons tweede zoontje. Kwaliteit én een zeldzame uitmuntende service, ik kan alleen een 5/5 geven.

tattoo studio izegem kenny hannon
Kenny Gastmans